Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Τα προσωπικά σας δεδομένα

Από τη στιγμή που το Trusted Course Learning αρχίζει να συλλέγει δεδομένα για εσάς. Αυτό το κάνουμε για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία μαζί μας. Θα δημιουργήσουμε και θα διατηρήσουμε έναν λογαριασμό για λογαριασμό σας, ο οποίος θα σημειώνει πράγματα όπως η συμμετοχή σας στα μαθήματα, οι αξιολογήσεις σας και οι επικοινωνίες σας είτε με την Υπηρεσία Φοιτητών είτε με τον καθηγητή σας.

Παρακολουθούμε και συλλέγουμε τα δεδομένα μέσω τριών κύριων ροών, της ιστοσελίδας μας και της διαδικτυακής μας πανεπιστημιούπολης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Τα δεδομένα που συλλέγουμε και διατηρούμε σχετικά με εσάς χρησιμοποιούνται για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κατάλληλα, να σας υποστηρίζουμε κατά τη διάρκεια της μαθησιακής σας πορείας και να ικανοποιούμε τυχόν νομικές απαιτήσεις που μπορεί να χρειαστεί να εκπληρώσουμε (για παράδειγμα, να διεκδικούμε πιστοποιητικά από φορείς απονομής βραβείων).

Προς το συμφέρον της διατήρησης της μαθησιακής σας εμπειρίας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικής με το The Trusted Course Learning , από καιρό σε καιρό μπορεί να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για άλλα προσόντα ή υπηρεσίες που προσφέρουμε και που μπορεί να σας είναι χρήσιμες. Θα ζητήσουμε επίσης ανατροφοδότηση από εσάς, μόλις ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις μαθησιακές εμπειρίες των άλλων φοιτητών.

Μπορείτε (ανά πάσα στιγμή) να αρνηθείτε να λαμβάνετε αυτές τις ειδοποιήσεις από εμάς. Εάν προτιμάτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις μάρκετινγκ ή να επιλέξετε να λαμβάνετε αυτές τις ειδοποιήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των ακόλουθων μεθόδων:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα δεδομένα σας σαν να ήταν δικά μας και μοιραζόμαστε τα δεδομένα ή τις πληροφορίες σας μόνο όταν μας εξουσιοδοτείτε να το κάνουμε.

Μόλις περάσει μια περίοδος 4 ετών μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων σας, η εργασία σας, οι πληροφορίες και ο λογαριασμός σας διαγράφονται από τα συστήματά μας. Σε περίπτωση οφειλής σας προς το ίδρυμα , θα διατηρήσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας για 10 χρόνια, αλλά οι υποβολές των εργασιών σας και άλλες πληροφορίες θα διαγραφούν σύμφωνα με την περίοδο των 4 ετών που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Κατά καιρούς είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με εξωτερικές υπηρεσίες και παρόχους (όπως εκτυπωτές ή φορείς απονομής βραβείων). Εάν αυτό είναι απαραίτητο, κοινοποιούνται μόνο οι απαιτούμενες πληροφορίες και αυτό γίνεται με αυστηρές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες που τηρούνται για εσάς;

Σύμφωνα με τους Γενικούς Κανονισμούς Προστασίας Δεδομένων, μπορείτε να ζητήσετε να δείτε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για τον λογαριασμό σας και να ζητήσετε την αλλαγή τυχόν λανθασμένων πληροφοριών που σας αφορούν. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να περιοριστούν ή να διαγραφούν τα δεδομένα σας από τα συστήματά μας.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Alert: You are not allowed to copy content or view source !!